Lo Tableware

Hello world!

Hello world!

Dit project is ontstaan uit een creatieve kriebel die reeds lang aan het opborrelen was.

Een eigen iets opbouwen was een droom, die nu werkelijkheid wordt. De passie voor interieur zit er al sinds langere tijd in. Vaak in het weekend struinde ik iedere winkel af, op zoek naar de laatste nieuwtjes, de perfecte combinaties om mijn gasten weer te verwennen bij een etentje of om mijn interieur weer een nieuwe look aan te meten. Vaak zocht ik naar nieuwe combinaties en de meer onbekende designers. Van daaruit ben ik ook vertrokken om mijn eigen collecties samen te stellen.

Na het volgen van een interessante interieurcursus dacht ik bij mezelf, en wat nu? Ik heb nu enige extra kennis verzameld, maar wat er mee te doen? Toevallig kwam ik in contact met een heel creatief persoon. Haar enthousiasme deed me ook brainstormen en binnen de kortste keren wist ik welke richting ik wou inslaan. De eerste ideeën werden op papier gezet, de collecties werden allemaal zorgvuldig uitgekozen, de materialen werden grondig gescreend en ook de kwaliteit werd onder de loep genomen. Dit was echt super leuk om doen, je eigen creaties vorm zien krijgen. Niet veel later was de naam ook een feit en zo ontstond Lo Tableware.

Vanaf toen is het allemaal supersnel gegaan. In maart 2018 had ik mijn collecties samengesteld en nu, een paar maanden later in juli 2018 heb ik de eerste artikels verkoopbaar op mijn webshop en in een paar verscheidene interieurzaken/ concept stores/ mood stores. Truly a dream coming true!

Ik kan niet wachten om mijn collecties uit te breiden en jullie nog meer nieuws te tonen in de volgende maanden of jaren dat eraan zitten te komen. Jullie kunnen er op vertrouwen dat ik steeds voor unieke, natuurlijke, handgemaakte en vaak ecologische materialen kies.

So excited to see what’s coming up. Hope you stay tuned!

Love LO. X

Sluit Menu
×

Winkelmand