Lo Tableware

Maison & Objet

Maison & Objet

Maison & Objet

Dé interieur & design beurs is ongetwijfeld Maison & Objet in Parijs! Deze beurs gaat 2-jaarlijks door, namelijk in september en in januari. Op deze beurs worden de nieuwste trends gelanceerd voor de komende maanden.

De beurs gaat door op de Expo van Villepinte te Parijs, vanuit België (West-Vlaanderen), is dit een goeie 2,5 uur rijden, met een nodige koffiepauze tussenin want we waren al vroeg uit de veren. De beurs opent iedere dag om 9.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Je bent best goed voorbereid als je van plan bent om de beurs in 1 dag te bezoeken. Het is namelijk gigantisch groot! Het beurscomplex telt maar liefst 8 hallen volgestouwd met de meest nieuwe en unieke items.

Iedere hal heeft zijn eigen thema, zoals: cook & share, smart gift, kids & family, fashion accessories, home accessories, home fragrances, home linen, craft, unique and eclectic, today en als laatste forever. Het was niet mogelijk om alle hallen in 1 dag te bezoeken. Ik heb dus zelf gekozen om de fashion accessoires en home accessoires als eerste te bezoeken, dit waren de drukste hallen en ’s ochtends vroeg viel het nog mee van drukte. Na de middag snelde ik nog even door de cook & share hal om daar de nieuwste serviezen te ontdekken.

Blue Blue Blue!
Sempre Life stand – Maison & Objet September 2018

Wat me vooral bijgebleven is, zijn de sobere kleurtinten, donkere zachte aardekleuren alsook blauw in de serviezen. Grote decoratieschalen voor fruit in te leggen, hapjes op te serveren of gewoon om kaarsen op te zetten voor op de salontafel. We weten nu goed naar wat op zoek te gaan om de collecties van Lo Tableware uit te breiden.

Ik wou nog één iets meegeven: namelijk de stand van sempre life in de hal unique & eclectic. Deze hal stond niet op mijn to-do lijst, maar op mijn weg richting uitgang kon ik het niet laten eens door deze stand te wandelen. In 1 woord: imposant! Door de prachtige lusters met heel veel groen en glaswerk, was het echt een romantische en etnische sfeer. Kortom: veelzijdige handgemaakte collecties.

Mij kan je alleszins in januari terug op de beurs verwachten, opnieuw met bijpassend blogje zodat jullie op de hoogte kunnen blijven van alle trends en alle uitstapjes!

Stay tuned and let creativity flow!

Love – LO X

Sluit Menu
×

Winkelmand