Lo Tableware

Afternoon shopping

Afternoon shopping

Een flashback naar de afternoon shopping van donderdag 9 augustus.

Who doesn’t love shopping? Dat dacht ik ook. Met alle goeie moed nam ik het initiatief om na de opstart van Lo Tableware ook de mensen eens te laten kennis maken met de artikels los van de webshop.

Met goeie moed begon ik aan alle voorbereidingen om de toonzaal van mijn ouders op de locatie van Transport Veys te Meulebeke wat huiselijk en sfeervol te maken. De potjes werden allemaal uit hun verpakking gehaald en ge-etaleert op tafels en kasten die beschikbaar waren. Kleuren werden gematcht en decoratie werd toegevoegd. Hier en daar wat kaarsen en natuurlijk mogen er geen bloemen ontbreken. Dit was geen evidentie daar er heel wat bloemisten gesloten waren in deze verlofperiode. De bloemist was direct mee in het verhaal om wilde bloemen te gebruiken als decoratie om de natuurlijke elementen naar boven te halen. Er werd zelf echte bamboe toegevoegd. Helemaal in thema dus!

De dag zelf werden de klanten verwacht tussen 14 u en  21 u. Ze hadden de keuze uit alle items uit de collectie, maar ook een preview van de keramische lijn werd tentoongesteld en met succes onthaald. Ik kan niet wachten tot de goederen eind september verkoopbaar zijn, en ik de eerste orders kan uitleveren.

De klanten die uit sympathie kwamen om  me een hart onder de riem te steken en niet alleen om de collectie te kopen, werden ook niet aan hun lot overgelaten. Er werd een hapje en een drankje voorzien, zodat de sfeer heel onbedwongen was.

Ik kan alvast afsluiten met een dikke merci aan alle mensen die me gesteund hebben tijdens de opstart en de voorbije maanden. De afternoon shopping was super leuk om te organiseren en het smaakt alvast naar meer! Indien er nog shopping dagen zitten aan te komen zal dit zeker gemeld worden via facebook en instagram. Tot de volgende !

Love Lo x

Sluit Menu
×

Winkelmand